Tatovering

Tatovering er en kunstform som mennesket har drevet med siden «tidenes morgen», og tatovering finnes i alle kulturer. Tatovering blir brukt til dekorasjon av kropp, skjønnhet, og for å vise eller skape sin personlighet og uttrykke tilhørighet, gjennom symboler og design.
Tatovering blir fortsatt mer populært og akseptert i alle aldersgrupper og yrker, mer nå enn noen gang. Så nå kan med trygghet si at tatovering er kommet for og bli!

Hva slags tatoveringer tilbyr dere?

Vi kan tilby tatoveringer i alle stilarter og kunstformer, unike design, custom design, cover up av eldre tatoveringer, og «hjemme tatoveringer», eller retusjering og oppussing av dårlig utførte tatoveringer. Vi vil samarbeide sammen med deg som kunde, frem til det perfekte resultat, gjennom kommunikasjon, konsultasjon, tegning og ìde-setting. Vi lager både små og store tatoveringer, som vi tilpasser nøye til kundens kroppsform, og designer disse utifra kroppens naturlige linjer. Fra små og søte og til full-sleeve tattoos og coverups, så hjelper vi deg med å oppnå den tatoveringen du drømmer om.

Tattoo artist

Våre tattoo artist Arild Flatebø, er en anerkjent og profesjonell kunstner, med over 20 års erfaring, og med fantastiske evner til og skape og lage vakkert design på hud, i både klassiske og moderne stilarter.

Hygiene og etterbehandling av tatovering

Strenge rutiner på god hygiene, er første bud i utøvelsen av vårt tradisjonelle fag. Kvalitetskontroll på din tatovering gjennomføres etter ca. 1. mnd.
Vi kan tilby bedøvelse i form av BlueGel og lokalbedøvelse. Dette er begge typer bedøvelser som tar smerten godt. Spør oss gjerne om mer informasjon.
Du vil få med deg god informasjon om etterbehandling, og produkter for pleie av din tatovering den første perioden, fås kjøpt i vårt studio.

Klar for din tatovering?

Har du en idé til en tatovering, stor eller liten, så begynn gjerne å samle bilder som illustrerer dine ønsker, slik at du kan ta dem med eller sende til oss ved konsultasjon eller timebestilling.

Her kan du se noen av våre utførte tatoveringer: