Piercing

Vi utfører alle typer body piercing, inkludert  dermal anchor, skin divers og intim piercing.
Vi hjelper gjerne med å velge den type piercing som kan passe deg best og hvilken plasseringen som blir finest. Det brukes kun sterile titansmykker og sterilt utstyr under behandling.

Hygiene og etterehandling av piercing

Hygiene og god informasjon om etterbehandling av din piercing er viktig for oss. Dette for at du skal få best mulig resultat og at den gror som den skal. Piercingen tilhører i utgangspunket ikke kroppen og det er derfor viktig å følge etterbehandlingen nøye for at ikke kroppen skal støte den fra seg. Ta kontakt med oss om dette likevel skulle skje, da tilrettelegger vi en ny etterbehandlingsplan for deg.
Produkter for renhold og etterbehandling kan kjøpes i vårt studio.

Vi tilbyr etterkontroll på alle piercinger fra 2 – 4 uker, avhengig av hvilken type piercing du har tatt. Da ser vi på om den har grodd som den skal og bytter til et mindre smykke. Her kan du også få bytte til et selvvalgt smykke om det har grodd fint og smykket er etter forskriftene. Trenger du videre oppfølging etter dette får du selvfølgelig det.

Keloidefjerning:

Vi kan fjerne keloider som kan danne seg rundt sårkanten på piercinger, enten det er i øret eller andre steder på kroppen. Keloide er en utvekst som begynner som en liten «kvise» og kan vokse seg stor som en vorte. Årsaken til at det forekommer kan variere fra person til person, men den mest vanlige årsaken er at kunden går med for langt smykke over lengre tid. Det er derfor veldig viktig at du kommer inn på etterkontroll og bytter til kortere smykke. Under en slik behandling settes lokalbedøvelse, så det er helt smertefritt å fjerne, det gror fort og resultatene er gode!

Har du nåleskrekk?

Du er ikke alene! Vi har god erfaring med kunder som ønsker å møte frykten så du blir godt ivaretatt under behandlingen. Husk å få i deg tilstrekkelig med mat og drikke før behandling. Om du kvier deg veldig, tilbyr vi å sette likalbedøvelse for en smertefri behandling.

Daith piercing (mot migrene / spenningshodepine).

Sliter du med migrene, spenningshodepine eller hodeverk? Daith piercing er en piercing som ligger i den indre brusk delen av øre, som går gjennom 2 trigger punkt. På 80 – 90 % av de som tar daith piercing hos oss (med formål mot migrene, hodepine) forsvinner hodeverken helt eller blir betydelig mindre. Dette er en alternativ behandling for både menn og kvinner. Piercing artist vurderer sammen med kunden om den bør settes i ett eller begge ørene. Dette kommer an på hvor hodeverken ligger og kundens historie med plager. – Vi har spesialisert oss på piercing som kan trigge punkter og behandle fysiske og psykiske plager. Vi har utdannelse innen akupunktur og kan derfor sette denne piercingen med gode resultater. Les mer om dette her.

 

 

Vår kompetanse er din trygghet.

Vi har hele veien stor fokus på

KVALITET – TRYGGHET – TRIVSEL