Om Contrast Ink

Som navnet vårt tilsier har vi bygget opp et studio som er en stor «contrast» til det som vanligvis forbindes med et tatoveringsstudio. Vi ønsker og fjerne alle mørke myter om tatovering og bringe denne fantastiske kunsten formen frem i lyset. Våre lokaler er nyoppussede og delikate, og kaffen står alltid klar.

Tatovering har idag blitt et viktig ledd innen mote, skjønnhet og personlighet. Tatovering betyr så mye for hver enkelt og vi kan hjelpe deg og realisere drømmen din.

Arild Flatebø åpnet Contrast Tattoo i Spania i 2003. Etter fire år flyttet han bedriften til Sandefjord, hvor han har holdt til siden.

Hva kan vi tilby?

  • Tatovering i alle stilarter og kunstformer, custom design´s, cover up´s av eldre tatoveringer, hjemmetatoveringer eller retusjering av dårlig utførte tatoveringer.
    Vi samarbeider med deg som kunden til du får det perfekte resultat, gjennom god dialog, konsultasjon, tegning og ìde-setting.
  • Kosmetisk tatovering av strekkmerker, arr, åreknuter eller skadet hud, samt gjenskaping av naturtro og varig aerola etter kreftoperasjoner.
  • Alle typer body piercing. Inkludert intim.
  • Daith piercing / akupunkturpiercing som kan settes spesifikt mot migrene, spenningshodepine eller annen hodeverk.
  • Laserfjerning av vanlig tatovering og make – up tatovering.

 

Kvalitet, trygghet og trivsel er våre verdier. I samarbeid med kunden utvikler vi ide til passet kundens ønsker, slik at resultat alltid står i stil til forventing.