Kosmetisk tatovering

Mange av oss, både kvinner og menn, har strekkmerker, arr, åreknuter, pigmentflekker og lignende som vi gjerne ville vært foruten. For mange er dette noe som går hardt utover selvbildet og kan i mange tilfeller gå ut over vår sosiale hverdag.

Vi har 22-års erfaring innen tatoveringsyrket og veldig god kunnskap og erfaring med hudtoner, undertoner, arrdannelser og hudtyper. Vi vil bruke vår kompetanse til å gi deg den beste og tryggeste behandling med det optimale resultatet tilpasset din hud. Vi følger opp kunden etter endt behandling med kvalitetskontroll.

Hva er kosmetisk tatovering?

Kosmetisk tatovering benyttes til korreksjon av arr etter operasjoner, hårtransplantasjon eller andre skjemmende arr, strekkmerker, åreknuter og nyskapning av areola etter operasjon av bryst.

Vi går inn å tatoverer/pigmenterer skadet hud som har en annen farge enn din naturlige hud. Dette er en individuell behandling der prosessen tilpasses din type hud/arr.

Kosmetisk tatovering må ikke forveksles med makeup-tatovering!

Kosmetisk tatovering benytter seg av samme teknikk som ved vanlig tatovering. Den største forskjellen er fargebruken ved kosmetisk tatovering der det brukes spesiallagde farger for nettopp denne type tatovering. Disse fargene er spesialutviklet av Contrast Ink Tattoo i samarbeid med Eternal og Intenz, som er blandt verdens beste tattoo-farger. Vi bruker spesielt utvalgte nåler etter din type behandling. Pigmentene blir tatovert inn i huden fra 0,1 – 2 mm. etter type behandling.

Målet med kosmetisk tatovering?

Det er å minske eller utjevne fargeforskjell på skadet hud opp mot din friske hud, som strekkmerker, skjemmende arr, åreknuter og lignende.

Areola tatovering

Rekonstruksjon av brystvorter kan utføres i etterkant av rekonstruksjon av bryst ved brystkreft eller andre operasjoner og skader. Vi kan skaper et varig og naturlig utseende ved hjelp av permanent kosmetisk tatovering. Teknikk, blekk og fargetilpasning er utviklet hos Contrast Ink i Sandefjord over mange år, og gir et svært naturtro og permanent utseende. Fargene tilpasses den enkelte kunde, og blandes på stedet for å gi et personlig og naturtro utseende. Dette kan også kombineres med implantat av en liten titankule for å gi svært naturtro areola.

Hvilket resultat får man etter utført kosmetisk tatovering?

Kosmetisk tatovering er en individuell behandling der prosessen tilpasses kundens behov. Noen kan få gode resultat allerede etter en behandling mens andre trenger flere behandlinger. Dette fordi kosmetisk tatovering ofte blir utført på skadet hud der huden ikke tar imot pigmentene som frisk hud ved vanlig tatovering. Grunnet utvikling av tatoveringsutstyr, farger og vår spesielle teknikk kan man i dag utføre perfeksjonert retusjering og oppnå meget gode resultat sammenlignet med tidligere.

Hva skjer når huden blir solbrun?

Når du får solbrun hud vil arr og merker i huden være mindre synlig enn før. Kontrasten blir mindre.

Eksempler på arr og hud som kan forbedres og skjules med tilpasset kosmetisk tatovering: