Hva er akupunktur­piercing?

En akupunkturpiercing er en kombinasjon av øreakupunktur og ørepiercing der piercingen blir satt i spesielle triggerpunkter. På denne måten stimuleres og balanseres kroppen og det utløses en behandlende effekt på fysiske og psykiske lidelser. Denne behandlingsformen kan gi særdeles gode resultater, spesielt hos dem som sliter med migrene, spenningshodepine og klasehodepine.

Priser

Pris for to sider er kr 3500,- inkludert lokalbedøvelse og etterbehandlingsprodukter.
Fra 1.desember er prisen kr 4500,- for to sider inkludert lokalbedøvelse og etterbehandlingsprodukter.

Akupunkturpiercing vs. daith-piercing

Denne type piercing må ikke forveksles med daith-piercing, som er en tradisjonell pyntepiercing utført i alle piercing-studioer. Daith-piercing blir satt i indre helixrot og kan også virke lindrende på hodesmerter (forskning viser at cirka 20 prosent opplever midlertidig effekt). Akupunkturpiercing settes i oppsøkte triggerpunkt som ligger i indre, øvre og nedre concha for å gi den vedvarende effekten vi garanterer for.
Det er mange som mener mye om dette. Derfor er det særs viktig å opplyse om forskjellen mellom disse to piercing-typene.

Hodepine til besvær?

750.000 personer i Norge er plaget med migrene. Hoderelaterte smerter, som migrene, klasehodepine og spenningshodepine er også de lidelsene vi i størst grad behandler. Effekten hos de aller fleste klienter med denne type smerter viser seg vanligvis i løpet av de to første ukene etter behandling. Noe forverring av hodeplagene kan forekomme rett etter at piercingen er satt inn, før bedringen viser seg.

95 prosent opplever markant bedring

Meningene om alternativ medisin er mange. Men tallene lyver ikke: Det siste året har vi satt akupunkturpiercing på omlag 600 personer. Omtrent 95 prosent av dem vi har behandlet for migrene forteller at de erfarer at smertene enten er helt borte eller betydelig svekket.
Og som en kjærkommen bonus gir også mange tilbakemelding på at de blant annet opplever økt forbrenning, bedre pust, mer energi, økt livskvalitet, styrket balanse og større glede i hverdagen.

Øret: Kroppens speil

Har du lagt merke til at ørene våre ligner formen til et foster? Dét er ingen tilfeldighet.

Øret speiler nemlig resten av kroppen, i form av at det besitter triggerpunkter for hele legemet. Og gjennom øreakupunktur kan man følgelig behandle plager uansett hvor på kroppen de måtte sitte.

Hvilke sykdommer kan behandles?

Det er langt fra bare hoderelaterte smerter denne behandlingsformen hjelper mot. Et stort spekter av sykdommer, plager og lidelser vil potensielt kunne kureres eller minimeres med akupunkturpiercing.

Viktig å merke seg er det imidlertid at det i noen tilfeller må kombineres flere punkter i øret for å oppnå ønsket effekt.

Hva skjer under behandlingen?

Prosedyren varierer noe, avhengig av plagene du måtte ha. Likt for alle kunder er at man først gjennomgår en konsultasjon, hvor sykdom og helsehistorie kartlegges, og skjema fylles ut. Etter dette igangsettes behandling. Først ut er er elektronisk punktsøking der vi måler frekvens på triggerpunkter for å kartlegge de optimale behandlingspunktene. Deretter utfører vi en manuell punktsøking. Etter dette tilpasses smykket, og vi påfører eventuell bedøvelse før piercingen settes. Smykket som settes i triggerpunktene er spesielle utformet.

All videre informasjon vedrørende akupunkturpiercing vil bli gitt i studio før, under og etter behandling.
Det er for øvrig ønskelig at kundene fyller ut et skjema  for hver etterkontroll – på denne måten dokumenteres effekten, først og fremst for klientens egen skyld, men også for at vi kan dokumentere effekten slik at dette kan bli en godkjent behandlingsform i Norge.

Contrast Ink tilbyr også lokalbedøvelse – noe som anbefales da dette bidrar til å gjøre behandlingen smertefri.

Ta livet ditt tilbake

Arild Flatebø har jobbet som piercingartist i 26 år. I 20 av disse har han i tillegg studert og jobbet med forskjellige former akupunktur som behandlingsmetode.

Jo mer Arild etter hvert lærte om kinesisk medisin, jo mer gikk det opp for ham at piercing og akupunktur med hell kunne kombineres for å oppnå effekt mot smerter, lidelser og plager.
De siste 10 årene har han nå jobbet aktivt med å utvikle denne behandlingsformen gjennom kunnskap, erfaring og praktisering.
Teknikken Arild bruker kan betegnes som en moderne gren av øreakupunktur.

Vi på Contrast  Ink brenner for at du skal få din livskvalitet tilbake.

Og vi ønsker deg varmt velkommen til oss for en uforpliktende konsultasjon.

Lurer du på noe mer rundt akupunkturpiercing? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi er tilgjengelig både på telefon og Messenger.

 

I denne videoen kan du høre hvordan noen av våre mange kunder har fått forbedret livskvalitet ved hjelp av migrene-piercing.

Om du har spørsmål knyttet til denne typen behandling, så ta gjerne kontakt med oss.

NB. Bedøvelseskrem må ikke brukes i forkant av migrene- eller annen akupunkturpiercing da denne kan redusere sjansene for optimal effekt!

Vår kompetanse er din trygghet.

Vi har hele veien stor fokus på

KVALITET – TRYGGHET – TRIVSEL