Akupunkturpiercing / Migrenepiercing

Akupunkturpiercing er en alternativ behandlingsform mot blant annet, migrene, spenningshodepine eller annen form for hodeverk og andre plager.

Akupunkturpiercing mot migrene / spenningshodepine (daith piercing).

Sliter du med migrene, spenningshodepine eller hodeverk? En daith piercing er en akupunkturpiercing som ligger i den indre bruskdelen av øret, som går gjennom 2 triggerpunkter. På 80 – 90 % av de som tar piercing hos oss, med formål mot å bekjempe migrene og hodepine, så forsvinner hodeverken helt eller blir betydelig mindre. Dette er en alternativ behandling som passer for både menn og kvinner.

Vår piercing-artist vurderer sammen med kunden om den bør settes i ett eller begge ørene. Dette kommer an på hvor hodeverken ligger og kundens historie med plager. Vi har spesialisert oss på piercing som kan trigge punkter og behandle fysiske og psykiske plager. Vi har utdannelse innen akupunktur og kan derfor sette denne piercingen trygt og med gode resultater.

I denne videoen kan du høre hvordan noen av våre mange kunder har fått forbedret livskvalitet ved hjelp av migrene-piercing.

Om du har spørsmål knyttet til denne typen behandling, så ta gjerne kontakt med oss.

NB. Bedøvelseskrem må ikke brukes i forkant av migrene- eller annen akupunkturpiercing da denne kan redusere sjansene for optimal effekt!

Vår kompetanse er din trygghet.

Vi har hele veien stor fokus på

KVALITET – TRYGGHET – TRIVSEL

[fb_plugin video href=https://facebook.com/vestfoldsendinga/videos/362413584352780/]